Φορτιστές

Τα υπερσύγχρονα επαναφορτιζόμενα ακουστικά βαρηκοΐας, διαθέτουν μια ποικιλία λύσεων φόρτισης, ανάλογα με τα ακουστικά βαρηκοΐας που φοράτε. Ορισμένοι φορτιστές είναι φορητές θήκες μεγέθους τσέπης, ορισμένοι σας επιτρέπουν να φορτίζετε τα ακουστικά σας χωρίς να χρειάζεστε βύσματα ή καλώδια, και άλλοι καθαρίζουν τα ακουστικά βαρηκοΐας σας κατά τη φόρτιση.

Φόρτιση εν κινήσει

Το Signia Active Pro / Active διαθέτει θήκη ασύρματης φόρτισης Qi μεγέθους τσέπης που επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετούν και να αφαιρούν τα ακουστικά τους όποτε το χρειάζονται. Η ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου επαναφορτίζει τα Active Pro / Active έως και 3 φορές.

O εξελιγμένος φορτιστής του Pure Charge & Go AX προσφέρει άνεση και φόρτιση εν κινήσει. Η θήκη/φορτιστής, επιτρέπει 3 πλήρεις φορτίσεις ενός ζευγαριού ακουστικών βαρηκοΐας. Το καπάκι τα προστατεύει και αποτρέπει τη συσσώρευση σκόνης στον φορτιστή. 2 LED υποδεικνύουν την κατάσταση φόρτισης (ένα ανά ακουστικό βαρηκοΐας) και ένα για τον ενσωματωμένο φορτιστή. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν Dry & Clean charger που όχι μόνο φορτίζει τα ακουστικά σας, αλλά προσφέρει και τεχνολογία καθαρισμού και στεγνώματος UVC για να διατηρεί τα ακουστικά βαρηκοΐας σε άριστη κατάσταση.

Κομψός και φορητός φορτιστής που ταιριάζει με τον βραβευμένο σχεδιασμό των Styletto AX. Φορτίστε τα Styletto AX ακουστικά σας στο σπίτι ή εν κινήσει για έως και 17 ώρες χρήσης ανά φόρτιση. Η ασύρματη τεχνολογία Qi της θήκης, σας δίνει τη δυνατότητα να την τοποθετήσετε απλά σε μια βάση φόρτισης αντί να την συνδέσετε σε πρίζα. Ο φορτιστής σας προσφέρει 4 ημέρες* αυτονομίας χωρίς να χρειάζεται να φορτίσετε τη θήκη. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν φορτιστή Dry & Clean που όχι μόνο φορτίζει τα ακουστικά σας αλλά προσφέρει ταυτόχρονα τεχνολογία καθαρισμού και στεγνώματος UVC για να διατηρεί τα ακουστικά σας σε άριστη κατάσταση. *Βάσει 19 ωρών καθημερινής χρήσης, ή 16 ωρών με 5 ώρες streaming την ημέρα.

Ο πρώτος φορτιστής ακουστικών βαρηκοΐας στον κόσμο με ασύρματη τεχνολογία Qi. Φορτίζει τα Styletto X ως και 3 φορές όταν είναι πλήρως φορτισμένος.

Επιτραπέζια φόρτιση

Standard φορτιστές

Μικροί και εξαιρετικά αξιόπιστοι επιτραπέζιοι φορτιστές που καλύπτουν τις βασικές σας ανάγκες όταν πρόκειται να φορτίσετε τα ακουστικά βαρηκοΐας. 2 LED υποδεικνύουν την κατάσταση φόρτισης (ένα για κάθε ακουστικό βαρηκοΐας). Οι φορτιστές μπορεί να συνδεθούν στην πρίζα μέσω USB σε τροφοδοτικό.

Φορτιστής Motion

Φορτιστής Pure

Φορτιστής Insio

Αυτός ο επαναστατικός φορτιστής παρέχει την πρώτη ανέπαφη φόρτιση για τα επί – παραγγελία ακουστικά βαρηκοΐας . Απλώς τοποθετήστε τα Insio Charge&Go AX στον φορτιστή χωρίς να ανησυχείτε για επαφές φόρτισης. Φορτίστε τα ακουστικά σας στο σπίτι ή εν κινήσει για έως και για 20 ώρες χρήσης.

Επαγωγικός φορτιστής ΙΙ

Ο επαγωγικός φορτιστής επόμενης γενιάς, διαθέτει επιλογή γρήγορης φόρτισης, λειτουργία στεγνώματος μέσω επαγωγικής φόρτισης και αριστερά/δεξιά LED για την πληροφόρηση της κατάστασης φόρτισης.

Το καπάκι του προστατεύει τα ακουστικά ενώ φορτίζουν και το καθιστά μια έξυπνη θήκη μεταφοράς.

Φορτιστές Dry&Clean

Με την κορυφαία τεχνολογία υπερσύγχρονης φόρτισης, οι φορτιστές Dry & Clean δεν φορτίζουν μόνο τα ακουστικά βαρηκοΐας αλλά προσφέρουν και τεχνολογία καθαρισμού και στεγνώματος UVC για να διατηρούν τα ακουστικά σας σε άριστη κατάσταση. Ο καθαρισμός UVC ξεκινά αυτόματα όταν τοποθετηθούν τα ακουστικά στην θήκη και ολοκληρώνεται σε μόλις 15 λεπτά.

3 LED ανά ακουστικό βαρηκοΐας υποδεικνύουν την κατάσταση φόρτισης και ένα επιπλέον LED υποδεικνύει την κατάσταση καθαρισμού. Οι φορτιστές Dry & Clean διαθέτουν επίσης καπάκι που εξασφαλίζει τον βέλτιστο καθαρισμό και αποθήκευση των ακουστικών βαρηκοΐας.

Φορτιστής Styletto Dry&Clean

Φορτιστής Pure Dry&Clean

Φορτιστής Motion Dry&Clean