Ακούστε ό,τι έχει σημασία για σας

Signia Xperience

Η ζωή σας δεν παραμένει σε ακινησία. Είτε κάνετε τζόκινγκ, είτε συζητάτε με τους φίλους σας είτε
χαλαρώνετε στο σπίτι, το 90% των δραστηριοτήτων σας περιλαμβάνουν κίνηση και το ακουστικό σας περιβάλλον αλλάζει συνεχώς.
Αυτός είναι ο λόγος που η επικοινωνία μπορεί από εύκολη να γίνει ακατόρθωτη σε δευτερόλεπτα, καθώς μεταφέρεστε από σχετικά ήσυχα ακουστικά περιβάλλοντα σε πιο απαιτητικά, όπως π.χ. ένα εμπορικό κέντρο με πολύ κόσμο.

Τα ακουστικά μπορούν να καταλάβουν τις ανάγκες σας

Για να μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις στην ζωή, σοβαρές και μη, σημαντικές ή ασήμαντες, πρέπει να μπορείτε να κατανοείτε την ομιλία. Το πρόβλημα με τα υπάρχοντα ακουστικά βαρηκοΐας είναι πως εστιάζουν είτε σε ότι βρίσκεται μπροστά σας είτε στο γενικό σας περιβάλλον, με αποτέλεσμα συχνά να χάνετε ήχους που έχουν σημασία. Η Signia Xperience είναι η πρώτη πλατφόρμα ακουστικών βαρηκοΐας στον κόσμο που δεν κάνει αυτόν τον συμβιβασμό.
Επιπλέον είναι δύσκολο να παρακολουθήσετε μια συζήτηση καθώς κινήστε ή τρέχετε, επειδή τα υπάρχοντα ακουστικά βαρηκοΐας υποθέτουν πως ο χρήστης παραμένει σε ακινησία. Η πλατφόρμα Signia Xperience λαμβάνει υπόψιν την κίνηση σας ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε συζητήσεις ακόμα και όταν βρίσκεστε σε δραστηριότητα.

Τώρα μπορείτε να ακούσετε ότι έχει σημασία για σας:

  • Ακούστε όλους τους ήχους που κάνουν την ακοή ευχάριστη
  • Ακούστε καθαρά σε κάθε περίσταση, όπου και αν βρίσκεστε
  • Γίνετε ενεργά μέλη κάθε συζήτησης

Η Signia Xperience είναι η επαναστατική πλατφόρμα η οποία με το νέο της λειτουργικό σύστημα επεξεργάζεται τον ήχο των ακουστικών βαρηκοΐας προσαρμόζοντας τα στις ανάγκες σας, για να καταλαβαίνετε και να ακούτε όσα έχουν πραγματικά αξία.

Εξαιρετικός ήχος
Βελτιωμένη κατανόηση ομιλίας
Αυτόματη ανίχνευση περιβάλλοντος
Μετάδοση δεδομένων μέσω Bluetooth

Αν για παράδειγμα βρίσκεστε σε δείπνο με τους φίλους σας, τα ακουστικά Signia Xperience θα προσαρμόσουν την συζήτηση με τους φίλους σας και την μουσική στο υπόβαθρο ώστε να ακούγονται καθαρά και σε τέλεια αρμονία. Και αν ένας σερβιτόρος βρεθεί από πίσω σας και σας ρωτήσει αν είναι όλα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, θα ακούσετε την φωνή του καθαρά καθώς οι φωνές των άλλων παρευρισκομένων θα παραμείνουν χαμηλά στο παρασκήνιο, για να  αποφευχθεί η σύγχυση και η απογοήτευση.

Δεν χρειάζεται πια να ζητήσετε από κάποιον να επαναλάβει τα λόγια του επειδή δεν τον ακούσατε σε συνθήκες θορύβου

Όλα ακούγονται φυσικά επειδή ακούτε τους ήχους στην σωστή ένταση και μπορείτε να αναγνωρίσετε την κατεύθυνση από την οποία προέρχονται. Τα ακουστικά της πλατφόρμας Xperience είναι τα πρώτα στον κόσμο που διαθέτουν αισθητήρες ήχου – κίνησης για να μπορούν να αντιληφθούν το περιβάλλον και τις κινήσεις σας ώστε να σας προσφέρουν την απόλυτα φυσική ακουστική εμπειρία. Τώρα μπορείτε να μαγειρεύετε το δείπνο σας και να επικοινωνείτε με τους αγαπημένους σας, απολαμβάνοντας την συζήτηση ακόμα και με τους επιπλέον ήχους που παρεμβάλλονται στην κουζίνα. Μπορείτε να βγείτε βόλτα μαζί τους στο πάρκο και να τους ακούτε από κάθε κατεύθυνση, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε τους ήχους των πουλιών. Με τα ακουστικά Signia Xperience μπορείτε να κινείστε ελεύθερα και να ακούτε τα πάντα με ευκρίνεια.

9outof10

Πάνω από το 90% των χρηστών που τα δοκίμασαν ανέφεραν φυσικότερη ακουστική εμπειρία όταν βρίσκονταν σε κίνηση.

Τα πρώτα στον κόσμο ακουστικά βαρηκοΐας με αισθητήρες ήχου – κίνησης που σας δίνουν την δυνατότητα να ακούτε καθαρά, όπου και αν βρίσκεστε και να συμμετέχετε ενεργά σε κάθε συζήτηση.

Τα Signia Xperience προσφέρουν ηχητική εμπειρία τόσο φυσική, που θα σας συγκινήσει.

* Froehlich, Branda, Freels: Evidence for Dynamic Soundscape Processing benefits (Signia White Paper, 2019)

Ακουστικά βαρηκοΐας Signia Xperience

Motion Charge & Go X

Μικρό και επαναφορτιζόμενο
οπισθωτιαίο ακουστικό βαρηκοΐας,
εύκολο και άνετο στη χρήση

Motion Charge & Go P X

Ισχυρό και επαναφορτιζόμενο ακουστικό βαρηκοΐας ιδανικό για κάθε περίσταση

Motion Charge&Go SP X

Επαναστατικό ακουστικό βαρηκοΐας που συνδυάζει την ενισχυση με τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας X

Pure Charge& Go X

Τα ευέλικτα και επαναφορτιζόμενα ακουστικά βαρηκοίας

Active/Active Pro

Με την νέα και μοναδική τους σχεδίαση, τα Signia Active/Pro, δεν μοιάζουν με κανένα άλλο ακουστικό βαρηκοΐας

Styletto X

Περισσότερα από ένα απλό ακουστικό βαρηκοΐας – η απόλυτη ακουστική εμπειρία

Silk X

Η ιδανική λύση για όσους ζητούν διακριτικότητα πάνω απ’ όλα

Pure 312 X

Μικρά ακουστικά για εξατομικευμένη ακοή με άμεση μετάδοση δεδομένων