Τεχνολογία BiCore

Βασιστείτε στην Rexton για να ακούτε πιο εύκολα

Ακουστικά που μπορείτε να εμπιστευτείτε όλη μέρα

Όποια κι αν είναι η περίσταση, είναι απαραίτητο να αναγνωρίζετε τους ήχους γύρω σας.

Τα νέα ακουστικά βαρηκοΐας BiCore διασφαλίζουν πως θα ακούτε καθαρά την συνομιλία σας με έναν συνάδελφο ή φίλο, καθώς θα έχετε επίγνωση των θορύβων του περιβάλλοντος όπως τους ήχους μηχανημάτων, τον ήχο του τηλεφώνου, την μουσική στο υπόβαθρο.  

 

BiCore R-LI και BiCore R-LI T

Τα πιο αξιόπιστα ακουστικά

BiCore R-Li

BiCore R-Li T

  • Διατίθενται σε βασική και σε T-coil έκδοση
  • Έως και 39 ώρες αυτονομία μπαταρίας με μια μόνο φόρτιση
  • Νέα ERU συνδεσιμότητα για μεγαλύτερη χρηστικότητα και πιο άνετη εφαρμογή
  • Άμεση μετάδοση δεδομένων ήχου από iOS και Android συσκευές

Ανακαλύψτε την Τεχνολογία BiCore

Ομάλη εμπειρία ακοής

Υπάρχουν δύο λόγοι που τα ακουστικά βαρηκοΐας BiCore προσφέρουν τόσο καθαρό και σταθερό ήχο:

Πρώτον, διαθέτουν τεχνολογία άμεσης ζεύξης για να είναι πάντα συγχρονισμένα και να αντιδρούν ταυτόχρονα όταν αλλάζει το ακουστικό σας περιβάλλον.

Δεύτερον, ενσωματώνουν την τεχνολογία Speech Preservation Technology, η οποία αφαιρεί τον ανεπιθύμητο θόρυβο και τονίζει την ομιλία, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε ό,τι λέγεται, ακόμα και σε θορυβώδη περιβάλλοντα. 

Τα ακουστικά βαρηκοΐας BiCore της Rexton, κατασκευάζονται με ισχυρά εξαρτήματα και ελέγχονται σχολαστικά για να διασφαλιστεί η ανθεκτικότητά τους. Αντέχουν στις καθημερινές προκλήσεις και στα δύσκολα περιβάλλοντα.

Όλα σε ένα

Το Rexton App σας επιτρέπει να ρυθμίσετε εύκολα την ένταση των ακουστικών σας, να αλλάξετε προγράμματα καθώς και την κατεύθυνση λήψης του μικροφώνου. Διαθέσιμο για iPhone και Android συσκευές με συνδεσιμότητα Bluetooth.

Μετάδοση δεδομένων

Μεταδώστε ήχο από iOS και Android smartphone, τηλεοράσεις και άλλες συσκευές κατευθείαν στα ακουστικά σας μέσω του Smart Transmitter 2.4 ή του Smart Microphone.

 

Επαναφόρτιση

Τα ακουστικά βαρηκοΐας BiCore συνεχίζουν μαζί σας. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου διαρκεί για έως και 39 ώρες χρήση χωρίς μετάδοση δεδομένων. Αν επιλέξετε ασύρματο φορτιστή, μπορείτε να φορτίζετε και εν κινήσει.