Ακουστικά βαρηκοΐας Intuis 4

Κάθε χρήστης ακουστικών βαρηκοΐας χρειάζεται προσοχή, αφοσίωση και φυσικά τα καλύτερα εργαλεία. Το να ακούτε αυτό που έχει σημασία για σας, δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικό στον πολυάσχολο κόσμο του σήμερα, όπου μια χαμένη λέξη μπορεί να σημαίνει μια χαμένη ευκαιρία. Τα ακουστικά βαρηκοΐας Intuis 4 είναι εξοπλισμένα με την δύναμη, τη σύγχρονη λειτουργικότητα και την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Ακούστε αυτά που είναι σημαντικά για εσάς

Οι υπερσύγχρονοι αισθητήρες και τα μικρόφωνα των Intuis 4 σας βοηθούν να απολαμβάνετε εξαιρετικό ήχο καθώς και καθαρή ομιλία, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα τις συνομιλίες ακόμα και σε περιπτώσεις με πολύ θόρυβο.

Η βελτιωμένη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth καθώς και το Signia app, σας παρέχουν μια σειρά από χειρισμούς και επιλογές επικοινωνίας, ενώ ο εργονομικός τους σχεδιασμός καθιστά την καθημερινή τους λειτουργία εύκολη και άνετη.

Αν υποφέρετε και από εμβοές, τα Intuis 4 διαθέτουν μια σειρά από επιλογές ήχων θεραπείας για να κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη1.

Συνδεσιμότητα και app

Η καλύτερη λύση για εσάς

Για να πετύχετε τους στόχους σας, πρέπει να είστε απόλυτα ανεξάρτητοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα Intuis 4 είναι εξοπλισμένα με χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας, όπως το νέο Bluetooth streaming2 για Android3 και iOS συσκευές. Έτσι μπορείτε εύκολα να μεταδίδετε τηλεφωνικές κλήσεις και μουσική κατευθείαν στα αυτιά σας. Ακόμα, μπορείτε να μεταδίδετε τον ήχο από την τηλεόρασή σας μέσω του StreamLine TV.

Τα Intuis 4 είναι επίσης εξοπλισμένα με ενσωματωμένο πηνίο telecoil. Σε χώρους με επαγωγικούς βρόγχους, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την λειτουργία του πηνίου για να ακούτε ό,τι επιθυμείτε χωρίς να σας αποσπούν την προσοχή οι θόρυβοι από το περιβάλλον. Επιπλέον τα Intuis 4 είναι συμβατά με το StreamLine Mic για να μπορείτε να ακούτε τους ομιλητές καθαρά από απόσταση.

Συμβατότητα ακουστικών

Ελέγξτε αν το smartphone σας είναι συμβατό με τα ακουστικά σας

Ενισχύστε την ακοή σας

Καθώς οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές, τα Intuis 4 διατίθενται σε πολλά μοντέλα για να εξυπηρετήσουν διαφορετικού βαθμού ακουστικές απώλειες, από μικρού έως μεγάλου βαθμού. Όλα τα μοντέλα διατίθενται σε πολλά χρώματα και έχουν βαθμολογία IP68 (ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη) για μεγαλύτερη αξιοπιστία.  

Intuis M 4

Κατάλληλα για μικρή έως μέτρια απώλεια ακοής. Οι υπερσύγχρονοι αισθητήρες και τα μικρόφωνα των Intuis M 4 σας βοηθούν να ακούτε εξαιρετικό ήχο και καθαρή ομιλία, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα τις συνομιλίες ακόμα και σε δύσκολες περιστάσεις με πολύ θόρυβο.

Intuis P 4

Κατάλληλα για μέτρια έως μεγάλη απώλεια ακοής. Οι υπερσύγχρονοι αισθητήρες και τα μικρόφωνα των Intuis P 4 σας βοηθούν να ακούτε εξαιρετικό ήχο και καθαρή ομιλία, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα τις συνομιλίες ακόμα και σε δύσκολες περιστάσεις με πολύ θόρυβο.

Intuis SP 4

Κατάλληλα για πολύ μεγάλη απώλεια ακοής. Οι υπερσύγχρονοι αισθητήρες και τα μικρόφωνα των Intuis P 4 σας βοηθούν να ακούτε εξαιρετικό ήχο και καθαρή ομιλία, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα τις συνομιλίες ακόμα και σε δύσκολες περιστάσεις με πολύ θόρυβο.

Ηχητική εμπειρία στα χέρια σας

Μεταφέρει τον ήχο της τηλεόρασης κατευθείαν στα ακουστικά.

Παρέχει ασύρματες κλήσεις και στερεοφωνικό ήχο στη μουσική. Λειτουργεί και ως ασύρματο μικρόφωνο.

Ιδανικό για εκείνον που θέλει διακριτικό και εύκολο έλεγχο των ακουστικών του χωρίς μεγάλα χειριστήρια ή κινητό.

1 Η θεραπεία εμβοών είναι διαθέσιμη στο επίπεδο τεχνολογίας 4.2

2 Η συνδεσιμότητα Bluetooth είναι διαθέσιμη στα επίπεδα τεχνολογίας 4,2 και 4.1

3 Συσκευές Android συμβατές με ASHA