Ενισχύστε την ακουστική σας εμπειρία

Ανακαλύψτε μια νέα ακουστική εμπειρία που ξεπερνά τις παλαιότερες λύσεις.

Augmented Focus™

Οι νέες AX συσκευές της Signia κατασκευάζονται με την νέα επαναστατική πλατφόρμα Augmented Xperience (AX).  

Για πρώτη φορά διαθέτουν δύο ξεχωριστούς επεξεργαστές: έναν για τους ήχους που θέλετε να εστιάσετε, όπως τη φωνή του συνομιλητή σας, και έναν για τους άλλους ήχους του περιβάλλοντος. 

Η τεχνολογία Signia AX αλλάζει τον τρόπο που ακούτε τον κόσμο. Χρησιμοποιεί την επαναστατική τεχνολογία Augmented Focus™ για να διαχωρίσει την ομιλία από τους ήχους του περιβάλλοντος και να τους τους επεξεργαστεί ξεχωριστά, ώστε να  δημιουργήσει μια καθαρή αντίθεση. Στην συνέχεια τους επανενώνει για να σας προσφέρει καθαρή ομιλία σε ένα πλήρες ακουστικό περιβάλλον. Δεν χρειάζεται πια να προσπαθήσετε για να ξεχωρίσετε την ομιλία από τον θόρυβο.

Σε πρόσφατη έρευνα, το 100% όσων συμμετείχαν δήλωσαν πως βίωσαν τέλεια κατανόηση της ομιλίας στο οικογενειακό τους περιβάλλον,¹ και πως είχαν κατά 25% καλύτερη κατανόηση της ομιλίας στον θόρυβο, σε σύγκριση με τα παλιά τους ακουστικά.¹
Η τεχνολογία AX της Signia αποδεικνύεται πως αποδίδει καλύτερα, ακόμα και από την φυσιολογική ακοή, σε ένα δύσκολο περιβάλλον όπως πχ σε ένα πάρτυ.²
¹ Jensen, Pischel, Taylor, Schulte: Performance of Signia AX in At-Home Listening Situations (Signia White Paper, 2021)
² Jensen, Høydal, Branda, Weber: Augmenting Speech Recognition with a New Split-processing Paradigm (Hearing Review 2021;28(6):24-27

Βασικά χαρακτηριστικά:

Ενισχυμένη κατανόηση ομιλίας
Immersive Soundscape
Auto EchoShield
Συνδεσιμότητα με Android & iPhone
Αυτόματη ανίχνευση ακουστικής κατάστασης
Επαναφόρτιση εν κινήσει
HandsFree for iOS
Own Voice Processing

Μην χάσετε ποτέ λέξη

Αν βρεθείτε σε έναν χώρο με υπερβολική ηχώ, η λειτουργία Auto EchoShield εκτελεί αυτόματη ανάλυση σε πραγματικό χρόνο για να ελέγξει και να επεξεργαστεί αυτούς τους ήχους σύμφωνα με τις ανάγκες σας, για να ακούτε πιο άνετα.

Εάν σας έχει αποσπάσει ποτέ την προσοχή ο τρόπος που ακούγεται η φωνή σας όταν φοράτε ακουστικά βαρηκοΐας, το αναβαθμισμένο Own Voice Processing 2.0, ανιχνεύει την φωνή σας και την επεξεργάζεται ώστε να ακούγεται φυσικά.

Αν χρησιμοποιείτε iPhone, η νέα δυνατότητα HandsFree σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε ασύρματες κλήσεις σε διαφορετικά περιβάλλοντα – ακόμα και σε πολύ θορυβώδη. Έτσι, έχετε περισσότερη ελευθερία να συνδυάζετε τις τηλεφωνικές κλήσεις με άλλες δραστηριότητες, ενώ ακούτε καθαρά τι λέγεται στο τηλέφωνο μέσω των ακουστικών σας. Ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο επιτρέπει στον συνομιλητή σας να σας ακούει και μάλιστα σε υψηλή ποιότητα.

Η προηγμένη τεχνολογία αισθητήρων αναγνωρίζει εάν κινείστε και εντοπίζει αυτόματα σε τι ακουστική κατάσταση βρίσκεστε, φροντίζοντας να απολαμβάνετε πάντα τον καλύτερο δυνατό ήχο, καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Ακουστικά βαρηκοΐας Augmented Xperience

Τα πρώτα στον κόσμο επαναφορτιζόμενα, κατά παραγγελία ακουστικά βαρηκοΐας, κατασκευασμένα για άνεση όλη μέρα, με διακριτικό σχεδιασμό.

Επαναφορτιζόμενα ακουστικά βαρηκοΐας, με ενσωματωμένο t-coil για καθαρότερη ακοή κατά την διάρκεια τηλεφωνημάτων. 

Styletto AX

Ο βραβευμένος τους σχεδιασμός είναι μικρότερος από ποτέ για μια πιο διακριτική εφαρμογή πίσω από τα αυτιά σας.

Το Pure Charge&Go AX διατίθεται επίσης και σαν επαναφορτιζόμενη συσκευή CROS για περιπτώσεις μονόπλευρης κώφωσης.