Εφαρμογή Ακουστικών Βαρηκοΐας

Η εφαρμογή των ακουστικών βαρηκοΐας γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο ηχομονωμένο θάλαμο από εξειδικευμένους επιστήμονες με τα πιο εξελιγμένα σύγχρονα συστήματα.

Πρόσθετα, για τους συνανθρώπους μας που πρέπει να εξυπηρετηθούν στο σπίτι προσφέρουμε υπηρεσία εφαρμογής και παρακολούθησης κατ’ οίκον, χωρίς υπαναχωρήσεις στην ποιότητα των εφαρμογών.

Είμαστε κάθε στιγμή στην διάθεση κάθε βαρηκόου συνανθρώπου μας για δωρεάν δοκιμή-εφαρμογή.  Για τους αναποφάσιστους διαθέτουμε συσκευές demo για την δοκιμή των ακουστικών στο περιβάλλον τους.

Καθώς το καθημερινό περιβάλλον δημιουργεί πρόσθετες απαιτήσεις, παρακολουθούμε τους ασθενείς μας δωρεάν, επαναπρογραμματίζοντας τα ακουστικά τους, μέχρι να αισθανθούν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Επιλογή Ακουστικών Βαρηκοΐας

Για την επιλογή ακουστικών βαρηκοΐας είναι απαραίτητο ένα ακοόγραμμα το οποίο θα μας πληροφορήσει για τον βαθμό/τύπο βαρηκοΐας και θα καθορίσει το είδος του ακουστικού που ενδείκνυται. Με βάση το ακοόγραμμα αυτό, προγραμματίζουμε τα ακουστικά μέσω υπολογιστή εξασφαλίζοντας έτσι την κατάλληλη ενίσχυση της ακοής.

Ο βαθμός της βαρηκοΐας παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή των ακουστικών καθώς οι ήπιες και μεσαίες βαρηκοΐες εξυπηρετούνται με μικρού μεγέθους ακουστικά ενώ οι μεγάλου βαθμού, με κλασικά οπισθωτιαία ακουστικά. Το μέγεθος του ακουστικού πόρου μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην επιλογή του ακουστικού. 

Τα ακουστικά βαρηκοΐας της εταιρίας μας είναι αυτόματα στην λειτουργία τους και πολλά από αυτά επαναφορτιζόμενα, διευκολύνοντας έτσι ακόμα και την καθημερινότητα των ανθρώπων με δυσκολία στην αφή και στην δεξιότητα των χεριών τους.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι καθοριστικός στην επιλογή ακουστικών βαρηκοΐας. Οι νέοι καθώς και οι άνθρωποι που είναι δραστήριοι επαγγελματικά έχουν περισσότερες ανάγκες επικοινωνίας και συνδεσιμότητας. Τα περισσότερα ακουστικά της εταιρείας μας δύναται να συνδεθούν μέσω Bluetooth με κινητά τηλέφωνα και με άλλες συσκευές ήχου συνδυάζοντας επικοινωνία και διασκέδαση.