Ακουστικά Βαρηκοΐας

Ποιότητα Ζωής

Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας με την αποκατάσταση της ακοής τους αποτελεί για μας κοινωνική προσφορά.

Τα ακουστικά μας μπορούν να καλύψουν κάθε τύπο βαρηκοΐας και να επιλεγούν σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες και την οικονομική δυνατότητα. 

Έχοντας περισσότερα από σαράντα χρόνια πείρα στον χώρο της ακοής, εξασφαλίζουμε: 

  • Άψογη ποιότητα προϊόντων & υπηρεσιών
  • Τεχνολογική πρωτοπορία
  • Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις
  • Υπηρεσίες από εξειδικευμένους έμπειρους επιστήμονες      

Η ποιότητα των προϊόντων μας και της διακίνησής τους, καθώς και της τεχνικής μας υποστήριξης και των υπηρεσιών είναι πιστοποιημένη από την TUV NORD.

Διαρκής Εκπαίδευση

Οι έμπειροι συνεργάτες μας εκπαιδεύονται διαρκώς σε κάθε νέα τεχνολογία για να  προσφέρουν εξατομικευμένες ποιοτικές εφαρμογές και να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς μας για όλα τα χρόνια χρήσης των ακουστικών που θα αποκτήσουν δίνοντας, λύση στα προβλήματα της ακοής τους.

Η εκπαίδευση αφορά:

  • Ετήσιο τριήμερο EUHA Congress στην Γερμανία
  • Ετήσια τριήμερη Ακαδημία Sivantos σε Ευρωπαϊκή χώρα
  • Ετήσια Ακαδημία Αθηνών, όπου έρχονται επιστήμονες από το εξωτερικό για να μεταφέρουν την νέα γνώση στην Ελλάδα
  • Έκτακτα ωριαία webinars 2 φορές τον μήνα

Εφαρμογή Ακουστικών

Η εφαρμογή των πρωτοποριακών και διακριτικών ακουστικών μας γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο ηχομονωμένο θάλαμο από εξειδικευμένους επιστήμονες με τα πιο εξελιγμένα σύγχρονα συστήματα.

Πρόσθετα, για τους συνανθρώπους μας που πρέπει να εξυπηρετηθούν στο σπίτι προσφέρουμε υπηρεσία εφαρμογής και παρακολούθησης κατ’ οίκον, χωρίς όμως υπαναχωρήσεις στην ποιότητα των εφαρμογών.

Ο αρχικός προγραμματισμός των ακουστικών γίνεται σύμφωνα με το προσωπικό ακοοόγραμμα. 

Καθώς το καθημερινό περιβάλλον δημιουργεί πρόσθετες απαιτήσεις παρακολουθούμε τους ασθενείς μας δωρεάν, αναπρογραμματίζοντας τα ακουστικά τους, μέχρι να αισθανθούν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Είμαστε κάθε στιγμή στην διάθεση κάθε βαρηκόου συνανθρώπου μας για δωρεάν δοκιμή-εφαρμογή.  Για τους αναποφάσιστους διαθέτουμε συσκευές demo για την δοκιμή των ακουστικών στο περιβάλλον τους.

Οπτικά

Το 1972 δημιουργήσαμε το κατάστημα Οπτικών “Ταρασούδης” για να υπηρετήσουμε την όραση!

Προτεραιότητά μας έγινε η άριστη εξυπηρέτηση και η μεγάλη ποικιλία σε καλαίσθητα, εξειδικευμένα και ποιοτικά προϊόντα.  Οι υπηρεσίες οπτομετρίας από εξειδικευμένους οπτομέτρες, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό.

Συνεργαστήκαμε με τους κορυφαίους στυλίστες της πόλης μας και συμμετείχαμε στα περισσότερα fashion shows.

Το ταξίδι μας στο χώρο των οπτικών έφτασε στο τέλος του.

Ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας αυτά τα υπέροχα 50 χρόνια λειτουργίας του οπτικού μας καταστήματος.

Συνεχίζουμε να είμαστε στη διάθεσή σας για να φροντίσουμε την ακοή σας ή θέματα που αφορούν το vision training για την όρασή σας, με την ίδια αγάπη για ποιότητα και τελειότητα!

Vision Training

Η όραση είναι η κυρίαρχη αίσθηση στον άνθρωπο και γι’ αυτό δεν μας αρκεί μόνο να βλέπουμε 10/10. Θέλουμε να έχουμε λειτουργική όραση που να μας επιτρέπει να αποδίδουμε στο μέγιστο ό,τι κι αν κάνουμε.

Το οπτομετρικό Vision Training είναι μία διαδικασία ασκήσεων με σκοπό να “μάθει” ο εγκέφαλος να βλέπει και να αναλύει σωστά τα όσα βλέπει.

Ένα παιδί θα πρέπει να διαβάζει με ταχύτητα και ευκολία τα μαθήματά του και να είναι σε θέση να θυμάται αυτό που διάβασε.
Ένας ενήλικας χρειάζεται να δουλεύει αρκετές ώρες συνεχόμενες στον υπολογιστή χωρίς πονοκεφάλους και οπτική κόπωση.
Ένας αθλητής, για να πετύχει άριστες επιδόσεις, χρειάζεται ταχύτητα αναγνώρισης, ενισχυμένη περιφερειακή όραση, και άριστο οπτοκινητικό συντονισμό.
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας πραγματοποιούμε οπτομετρικό έλεγχο των οπτικών δεξιοτήτων σας και κατόπιν επιλέγουμε την κατάλληλη λύση για κάθε περίπτωση. 

Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της λειτουργικής όρασης εκτός από ειδικούς φακούς και πρίσματα, συχνά προτείνουμε εξατομικευμένα προγράμματα Vision Training.  Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6944 525646.